Karma

Vanochtend werd ik wakker met het geluid van fluitende vogeltjes (ha, dat is Willem z’n tekst, maar Jeroen en ik hadden hetzelfde), en van Pluis die om 7.30 uur “Prrrrrt” riep en  bovenop m’n buik sprong, luidkeels begon te spinnen en daarna in m’n haren ging happen. Zo gezellig wakker worden 🙂

Na m’n fysio en fysio-oefengroepje had ik met Carla afgesproken, en zijn we (ja, ook met die wind) de Overtoom opgelopen. Leuke winkeltjes, goed gezelschap en lekker geluncht in ‘Toasty!’. (Jammer dat er al een website voor ze gebouwd wordt, anders had ik het graag willen doen!) Een fijne dag met Carla op stap.

 

Helaas lijkt het of ik, en ook mijn alderliefste een ‘bad karma’ hebben wat betreft werk. Ik zal en kan er niet zo veel over zeggen, maar ikzelf ben beland in een reorganisatie, waarbij m’n hele afdeling in duigen (ja,ja,  die ton van Jan Huijgen) valt, & ik niet weet wat er met mij gaat gebeuren, maar ook lief te horen kreeg dat er bij hun een belangrijke verandering plaats gaat vinden, die hoogst waarschijnlijk voor het bedrijf niet zo heel erg best gaat uitpakken. aldus de verwachting. We wachten af….

Afdrukken