Rochdale Woningcorporatie

Kijk, zo ziet de huiskamer van mijn buurvrouw eruit. Al 5 jaar probeert ze woningcorporatie Rochdale aan z’n verstand te peuteren dat er toch écht een probleem is wat ze niet zelf verzint. En schandalig genoeg stuurt Rochdale al tenminste 5 jaar een bejaarde dame met een nat kluitje in het riet.

In 1998 zag ons huis er op precies diezelfde plek ook zo uit. Ik besloot de huurverhoging te weigeren en binnen de kortste keren stond er een container voor de deur om spullen in te bewaren, ging er een coat tegen de muur tot 1 1/2 meter hoog en een nieuw rouwfasebehangetje tegen de muur. Want huurverhoging weigeren vindt Rochdale echt helemaal niet fijn. Daar hebben ze last van.

Buuv is een paar dagen de deur uitgeweest, aangezien de opzichter had laten weten dat ze niet thuis kon blijven tijdens het breken. Maar het enige dat ze deden was 3 gaatjes boren (zie dat witte propje daar rechts) & zeggen dat ze haar zouden bellen maandag of dinsdag.

Vanmiddag hebben we Rochdale geprobeerd te bellen, want de opzichter belde vandaag al niet terug.  Ehm,  ‘de vaklieden’ (lees beunhazen) mogen er 5 dagen over doen om terug te bellen, pas daarna kan het callcenter er een klacht van maken.

Ondertussen is het nog steeds nat. Om van de rest maar niet te spreken. Dit kun je een 70-jarige toch geen 5 jaar aandoen?

Afdrukken