Genealogie

In 2001 ontdekte ik een nieuwe uitdaging om m’n tanden in te zetten: Genealogie. Ik was voor de zoveelste keer in mijn leven op zoek: “Wie ben ik en waar kom ik vandaan, en waarom ben ik zoals ik ben & hoe ben ik zo geworden?”

Je zult in deze site gegevens vinden met mijn mogelijke familieleden/aanverwanten die ik in de loop van de jaren gevonden & verzameld heb. Ik heb zelf heel veel plezier in het zoeken naar mijn ouders-ouders-ouders, en hoop dat de gegevens op deze site anderen ook verder kunnen helpen in de puzzeltocht naar voorouders.

Er wordt onregelmatig aan deze site gewerkt, het blijft één grote legpuzzel van meer dan duizend stukjes. Enige jaren geleden heb ik zelfs een aantal verbindingen gevonden tussen mijn voorouders/aanverwanten en die van mijn man Jeroen (Coert, Juffermans, Ranzijn, Schoenmaker, Barhorst enz.). Dat werd een volle database! De database heb ik uiteindelijk offline gehaald; deze kostte teveel tijd en werk om deze online bij te houden.

Er bestaat altijd de mogelijkheid, dat sommige feiten niet (geheel) kloppen, of onvolledig zijn. Mocht je na het bekijken van de gegevens over deze stamboom informatie kunnen geven of meer duidelijkheid kunnen verschaffen over namen en/of ontbrekende data, dan kun je voor aanvullingen, wijzigingen en eventueel commentaar gebruik maken van dit log, of mij een email sturen naar genealogie@majohpuntnl

Daarnaast verwacht ik dat, wanneer je gegevens/foto’s van deze site wilt gebruiken, je zo fatsoenlijk bent om mij daaromtrent toestemming te vragen en een link en bronverwijzing naar mijn site te plaatsen.

Veel plezier, en leuk dat je hier bent.

Rietje

Afdrukken