Genealogie

In 2001 ontdekte ik een nieuwe uitdaging om m’n tanden in te zetten: Genealogie. Ik was voor de zoveelste keer in mijn leven op zoek: “Wie ben ik en waar kom ik vandaan, en waarom ben ik zoals ik ben & hoe ben ik zo geworden?”

Je zult in deze site géén gegevens vinden met mijn mogelijke familieleden/aanverwanten die ik in de loop van de jaren gevonden & verzameld heb. Ik heb zelf heel veel plezier in het zoeken naar mijn ouders-ouders-ouders. Maar het blijkt dat er teveel gekopieerd wordt van gegevens waar ik of een ander erg veel moeite voor heeft moeten doen om die te vinden/koppelen. 

Het blijft één grote legpuzzel van meer dan duizend stukjes. Enige jaren geleden heb ik zelfs een aantal verbindingen gevonden tussen mijn voorouders/aanverwanten en die van mijn man Jeroen (Coert, Juffermans, Ranzijn, Schoenmaker, Barhorst enz.). Dat werd een volle database! De database heb ik uiteindelijk offline gehaald; deze kostte teveel tijd en werk om deze online bij te houden. Mocht je gegevens willen uitwisselen, benader me dan via infoapenstaartjemajohpuntnl.

Rietje

Afdrukken