Tuin

Toen ik 28 was, kreeg ik een flinke burn-out en riep m’n zus die een Volks(moes)tuin had in Almere, dat ik maar eens mee moest gaan. Omdat je van werken in het groen en het wroeten in de grond opknapt. Dat is ondertussen 23 jaar geleden!

Paleistuin-Noord!
Begin mei 2012 kregen wij de sleutel van het schuurtje in de brievenbus, en daarmee werden we trotse eigenaar van onze nieuwe achtertuin. Paleistuin-Noord. Het heeft lang geduurd eerdat ’t zover was, maar dan heb je ook wel wat. De lap grond is groter dan onze huiskamer, slechte grond, maar daar weten wij wel raad mee. Blij, blij, blij!

Paleistuin 023
Sinds 20 februari 2011 hebben wij een heel andere tuin. Eentje in 023, op het Zuiden, aan de voorkant van ons huis. Het is een lap grond, waar nog van alles aan kan gebeuren. En in de toekomst krijgen we er een achterom met schuur en achtertuin bij! Ik voel me ‘de koning te rijk’ 🙂

Tuintje 020
Tot maart 2011 waren wij de gelukkige bezitters van een klein tuintje. Maar wat is klein? Ehm, 6,5 m x 4 m. 26 m2 dus. Dat is klein maar heel fijn.
In de zomer was dat onze extra kamer, groter dan enige andere kamer in ons huis van 37 m2. Wanneer het weer mooi weer was, genoten Jeroen en ik des te meer van onze extra ‘room with a view’. En in de winter was ons tuintje mijn view van achter m’n bureau en onze hoop op een mooi voorjaar en een goede zomer.

Afdrukken