Afscheid

Collega A. nam afscheid van ons. En wij van hem. Ik baal ervan, maar wist al heel lang dat hij niet langer zou blijven. In ieder geval heb ik dankzij hem indertijd weer een echte leuke baan gevonden, en dat was (en is) zo belangrijk voor deze mens.

De entourage waar het afscheid plaatsvond was Vyne, een wijnproeverij. Ik kon er zo op de fiets naartoe rollen (en ook weer naar huis :-))

‘It’s a very good place to impress a girl, if you’re having a date’, merkte een andere collega op. In ieder geval was de wijn goed, lekker en overvloedig aanwezig. En het afscheid ook goed. Ik hoop dat collega A. ook zo veilig naar huis kon rollen…

Daarna hebben Lief en ik nog een ommetje gemaakt, en op het terras bij Bax  (overdekt, gelukkig!) naar de stortregen buiten gekeken, en zitten genieten van de afkoeling buiten. Dat was lekker. En zo begon ons weekend.

Afdrukken