Vakantie in

Heemstede. Wie had dat ooit gedacht 🙂

Zaterdag verhuisden wij alle spullen inclusief Pluisje naar Heemstede en begonnen aan onze vakantie. Het is voor eventjes wel lekker hier. Gezellige BBQ op zaterdag, zondag een beetje brak, en stukje lopen door het groene Aerdenhout (veel verder gelopen dan het plan was; 6 km), maandag op de fiets naar Haarlem,  schoenen kopen voor Lief, de lapjesmarkt (veel duurder dan in Amsterdam), koffiedrinken bij oma, en een biertje daarna met afhaalchinees op de Binnenweg.

Giseravond luisterden we toch even de voicemail af, waarop mijn collega A. zei dat mijn contract voor een jaar verlengd wordt. Pfjoeh, pak van m’n hart. Ik ben in ieder geval nog een jaar onder de pannen. Nu Lief nog een leuke baan.

Vannacht en vanochtend las ik in 1x het boek “het verdwenen boek van Salem”, geschreven door Katherine Howe uit. Ken je dat, dat je midden in de nacht denkt, zal ik nog een stukje of moet ik nu echt gaan slapen? Dat laatste besef kwam vannacht tegen 2-en… en vandaag brachten we de toch te kleine schoenen van Lief terug. Morgen zijn we uiteindelijk weer thuis. Oh, wat zal ik lekker slapen in m’n eigenste bed!

En dan hebben we nog 4 dagen over!

Afdrukken

Eén reactie

  1. Gefeliciteerd met de verlenging van je contract. Dat geeft weer wat lucht. Ja he je eigen bed slaapt het lekkerst, vind ik ook X X

Reacties zijn gesloten.