Hoenderloo, dag 2

Vanochtend ‘uitgeslapen’ om 8.00 uur werd ik wakker en toen was ik ook écht wakker. Na de koffie stond op ons lijstje voor vandaag: boodschappen doen, pinnen, een VVV in Kootwijk bezoeken voor een goede wandelroute en een stukje lopen vanmiddag.

De eerste helft ging goed; in Beekbergen zit een C1000 en pinapparaat. Dus tegen half 1 hadden we alle buit binnen. Boterham eten, spullen inpakken, vogeltjes voeren (we zagen  twee boomklevers; die heel snel ieder een doppinda meenamen) en onderweg. Maar in Kootwijk bleek de VVV een info-zuil zonder werkelijk info te zijn, en wandelroutes stonden er in ieder geval niet in. Viel dat even tegen!

Gelukkig hadden we iets van een kaart & Iphone, en konden daarmee toch de ingang naar het wandelgebied vinden.

Zo mooi; dat rendiermos

En toen begon de zandvlakte.

Maar eromheen heide, die nog steeds in bloei staat en prachtig.

Ook een mooi bos er omheen met plantjes en beestjes

en uiteindelijk hebben we zo’n ander halfuur gelopen.


Sterremos


Mestkever


Rups van de grote beer


Vuurvlinder


Sterremos

Daarna waren we ook wel af en uit, en eenmaal terug in ’t huisje toe aan een glaasje en wat eten. Een roodborstje kwam bij me op tafel staan buiten, en nam daarna een stukje brood mee, en even later kwamen de twee konijnen op het terras. Gezellig 🙂

Vandaag begon om 16:49 uur de astronomische herfst, maar wij eten gewoon lekker Hamburgers vanavond. In Hoenderloo, dat dan weer wel.

Afdrukken