Winter & kleding

Vind ik soms best lastig om te bedenken wat je in de winter aankunt. Ik bleek na 2 jaar thuis alleen nog maar ’thuiskleding’ in de kast te hebben liggen, dus ben de laatste paar weken enorm aan het bijspijkeren geweest w.b. ‘werkkleding’.

Mijn motto is altijd geweest: wat je thuis kunt dragen, kun je op je werk dragen, en vice versa. Of; je moet je er overal lekker in kunnen voelen. Die stelregel ging normaal wel op. Maar voor de afgelopen tijd dus niet meer. Op de Ten Katemarkt vond ik een winkeltje waar ze een leuk merk verkopen: Pepper-corn (www.peppercorn.dk). Ik ben er helemaal weg van. De kleding is casual, en van het vorig jaar (maar daar heb ik me nog nooit echt iets van aangetrokken)  en staat niet op hun site.

Afgelopen weekend zijn we Haarlem wezen shoppen, en zowaar bij V&D vond ik kleding van het merk Street One, die leuk was en goed zat. Normaal gesproken slaag ik alleen bij de Lady Sting!

Maar nu heb ik het een en ander weer op peil, en mag ik aan de winter gaan denken 🙂

Nee hoor, dat valt wel mee, maar m’n zusje Annemiek (die vanavond belde), stuurde me deze link en toen dacht ik ehmmm, wanneer kan ik naar Berlijn, naar dat leuke winkeltje?

www.chapati-design.de/ 

Maar misschien kan ik ze binnenkort na een beetje oefenen zelf maken. Bij www.naaipatronen.nl heb ik onlangs patroon

New Look – 6726

aangeschaft, en in fluweel zit ie vast net zo lekker!

Afdrukken

2 reacties

  1. Hihi, ik heb voor onze trouwerij m’n bruidsjurk samen met Jeroen’s moeder gemaakt,
    ook volgens een patroon van Simplicity. Maar ik vergeet altijd hoe je die dingen moet lezen…
    Ben nog bezig om te bedenken van wat voor stofje en welke kleur voering erin, dat gaat nog
    een tijdje duren 🙂

  2. Wat een leuk jurkje! Wel showen he, als je hem hebt gemaakt! 🙂 Zoiets wil ik ook wel, alleen kan ik dus echt niet naaien. Misschien mijn moeder weer eens lief aankijken. 😉

Reacties zijn gesloten.