Weekend, Wazig en Wintertijd

Ja, dit is mijn 1e ‘echte’ weekend (is dat zo?) als werkende in werkland 🙂 Anyway, hoe je het ook went of keert, ik heb weekend, en dat is fijn. Doodmoe was en ben ik na een week nieuwe indrukken en dingen weer herorganizeren, geluiden, mensen… Erg leuk, fijn dat ik er weer deel van uit kan maken, maar ook erg vermoeiend. Afgelopen nacht heb ik het klokje rond geslapen. 21:41 tot 9:50 uur.

 London januari 2005

Dat was blijkbaar nodig. Enne vannacht wordt nog beter. Een uur extra. Hoop dat m’n buren zich rustig houden, of dat ik zo in coma lig dat ik er niets van merk.  Ik hoop dat jullie allemaal lekker dat uurtje extra kunnen meenemen vannacht. Geniet ervan 🙂

update: hm, vrijdagnacht was heerlijk slapen, zaterdagnacht een stuk minder.

Om 21:10 uur besloten m’n buren 1 hoog spullen te gaan verhuizen. Onder veel excuses en het bericht dat het half uurtje, hooguit uurtje zou duren. Ik was zo moe dat ik ondanks dit geboink op de trap toch in slaap ben gevallen.

Tot 1:15 uur, toen een stel feestvierders in een straat verderop besloten de tuindeuren open te zetten en de muziek aan. Per slot van rekening konden ze een uurtje langer doorgaan. Met oordopjes toch nog een poging gedaan. En veels te vroeg wakker geworden. Die dingen willen namelijk altijd uit, of in m’n hoofd. Kortom; geen feest.

Afdrukken