Eropuit: Volkenkundig Museum

Gisteren waren we echt veel te moe om ergens naartoe te gaan, dus bleven we thuis. Maar vandaag gingen we toch een vakantie-dingetje doen; naar het Volkenkundig museum in Leiden. Leiden is niet heel ver met de trein, en we vinden het een fijne stad. Mochten we ooit gaan verhuizen, dan zou het zomaar kunnen dat we daar terecht komen 😉

In ieder geval het Volkenkundig museum eens bezocht, jeetje wat is het daar groot! Er was een tijdelijke tentoonstelling “Sieraden, makers en dragers” maar verder hebben we nog maar de helft van de vaste tentoonstellingen gezien! Uiteindelijk waren we na de Boedha-zaal hongerig, dorstig en moe. Richting het station wist ik dat je bij de Bruine boon prima broodjes kunt eten en een biertje drinken, dus dat hebben we gedaan. Dat was een fijne, en ook leerzame dag!

USNP1229

Afdrukken