Koninginnedag 2010

Het zag er de afgelopen dagen niet naar uit dat ik echt actief Koninginnedag zou kunnen vieren, maar afgezien van het weer vanochtend, viel het mee. Nog enige snottebellen vanochtend te bekennen, maar in het Vondelpark met al die kindjes valt een hatsjoe niet op, gelukkig 🙂

Vriendinnetje K. zou pas om 13.00 gaan dansen begrepen wij, nadat we een flink rondje park hadden gedaan vanochtend, dat duurde een beetje te lang met die regen, dus kropen wij eruit, namen een plaspauze en dronken koffie op de Bilderdijk. Toen brak een klein beetje de zon door.

Daarna liepen we via de Elandsgracht, Lijnbaansgracht, ovr de Rozengracht de rest van de Jordaan in en hadden het vooral bij Cafe Parel (including Elvis de Pelvis & het Levenslied) heel gezellig. Behalve een boekje Engels-Indonesisch voor E 0,50,- kocht ik helemaal niets. (ojawel, een cadeautje voor nog ongeboren.. maar daar ga ik niets over zeggen, want dat brengt ongeluk!)

Dronken een biertje of 3 en aten we patatjes bij de snackbar op de hoek Hugo de Grootstraat/van Oldebarneveld (geweldig lekkere patatjes), kochten een mooi streepjespak voor Lief en liepen via Alverna (alwaar de boel opengebroken, en dus niets te beleven) naar huis.

Eenmaal thuis, heerlijk ons eigen terrasje met de Pluis en Friday Night Hamburgers. Ik hoef vandaag niets meer, het was leuk!

Afdrukken