1e vakantiedag

Vrijdag 9 april

We sliepen enigszins uit, en lief ging een rondje hardlopen in het Vondelpark. Ondertussen kon ik nog het een en ander verzamelen, de vaatwasser nog eens aanzetten en toen hij terugkwam, boterhammetje, auto inpakken en weg om 13.00 uur. Buuf A. zwaaide ons uit. Om half 3 (ja record, half uur te vroeg, zelfs met diverse langzaam rijdende files tot Amersfoort) kwamen we aan in de Landal Heideheuvel, met een heleboel andere mensen. We mochten nog 20 minuten wachten eerdat we onze sleutels konden ophalen, en deden dat op een bankje in de zon.

Het huisje was bijna hetzelfde als ons vorige huisje, behalve dat dit een 4-persoons is. Een groot verschil; het was er stukken schoner dan de vorige vakantie. Gelukkig, want schoonmaken had ik nou geen zin in, en klagen ook niet. Binnen de kortste keren liep er ineens een eekhoorntje in mijn blikveld, en later ook nog een konijn!

Spullen uitgepakt, acclimatiseren, biertje en hapje eten. We hadden macaronisaus uit de vriezer meegenomen, en Lief maakte er pasta bij. Daarna mochten we bad. Die hebben we thuis niet, en speciaal daarvoor had ik allerlei Kneipp badolien e.d. meegenomen.

Afdrukken