2e vakantiedag

Zaterdag 10 april

We hadden de avond ervoor al een boodschappenlijstje gemaakt; je kunt wel een boel meenemen, maar er ontbreekt vaak toch nog wel iets. Dus besloten om zaterdagochtend eerst naar Beekbergen (VVV) te gaan, eventueel boodschappen doen daar (er was een SuperdeBoer, handig) en omdat we de koelbox achterin de auto hadden gezet met koelelementen, konden we direct door naar ‘de Loenense Watervallen’.

Grappig, ‘de Loenense Watervallen‘ klinkt heel spectaculair, maar dat is het niet.

Loenense Watervallen of de Sprengen

We liepen er de ‘rode paaltjes route’,

Sterremos

Over een onbewaakte spoorwegovergang

die rode paaltjesroute, die ergens halverwege z’n paaltjes was verloren, zodat wij de weg kwijtraakten, en onverhoopt dezelfde lange weg terug moesten lopen.

Want precies van dit stukje gebied is er geen kaart te vinden…. Bij elkaar zo’n 6 km. Daarna waren we blij weer terug te zijn, en doken met boek/blaadjes op ons terrasje in de zon. En daar waren de eekhoorntjes ook weer. Lief zette een schaaltje water op de tafel, en wat brood, en blijkbaar vinden ze dat water erg lekker. Ze lijken wel tam! ’s avonds bakte ik pannenkoeken en maakte Lief groentesoep met ballen en keken we de laatste aflevering van de Troon. En nogmaals in bad gedoken.

Afdrukken