Boom

Toen ik thuiskwam, was het al te laat.

Wij en nog een aantal buren wilden die boom helemaal niet kwijt. Hij zorgt voor ons voor een groot deel privacy in ons tuintje. Er huisden merels in, koolmeesjes en ook de Vlaamse gaai kwam regelmatig langs.

Onder dwang van zijn rotte buurman en sociaal beheer van de woningbouwvereniging heeft buurman X. de boom in zijn tuin ‘gesnoeid’. Hij moest wel, want hij werd door de heren onder druk gezet. Natuurlijk wist de woningbouw dat ze geen kapvergunning zouden krijgen van het stadsdeel; die boom was namelijk zo gezond als wat. Natuurlijk wist de woningbouw dat niet de huurder, maar de verhuurder zo’n kapvergunning zou moeten aanvragen. Maar op een bepaalde manier hadden ze buurman X. in de tang, en kon ie niet anders.

De reden waarom  die boom eraan moest, is hoogst waarschijnlijk het feit dat rotte buurman door die boom twee zonnende heren in onderbroek aan de overkant op hun balkon dan niet meer kan zien…

Afdrukken

2 reacties

  1. Ik ben als buur ook erg geschrokken en ik ben verbaasd dat ook “mijn” asociale woningbouwvereniging is meegegaan in dit ziekelijke manipulatieve gedrag van 1 persoon. Onze mening over de boom is nooit gevraagd. Ik woon op 3 hoog en heb geen last van deze boom gehad, immers het zonnetje komt schuin over het dak op balkon en nooit pal op het balkon. Dat heeft met de ligging te maken (zuid-west). Tja, foute directeur (en soort zoekt soort) past bij deze foute buurman. Bah!
    Dag riek – groet van Marianna van 3 hoog

Reacties zijn gesloten.