Hallo Maart

De afgelopen dagen werden wij s’ ochtends heel vroeg niet alleen wakker gemaakt door de overvliegende vliegtuigen (jaja, blijkbaar is de Polderbaan weer open) maar ook door de fluitende vogeltjes. Laatst zat er een roodborstje, de gaai maar ook een goudhaantje 🙂

Ook daaraan kun je hier dus merken dat het voorjaar aan het beginnen is, en daar ben ik blij mee. Lief’s fietslampjes kunnen weer thuisblijven, Pluisje mag binnenkort weer naar buiten, ik heb vanochtend ons geveltuintje schoongemaakt en ook ons tuintje achter alvast wat gesnoeid en opgeruimd.

Daarna met vrienden een flink stuk gelopen, eerst door het Vondelpark via de Vijzelgracht (nog steeds ellende met die verzakkingen), even koffiedrinken bij de Bazel (en natuurlijk de schatkamer bekeken, maar het stonk er vreselijk naar ‘bloemkoolsoep’=’riool’) via 1 van de 9 straatjes naar Belgisch biercafe de Zotte (mijn oude stamkroeg van 20 jaar geleden) en toen weer naar huis.

Dat was een leuke middag.Toverhazelaar in het Vondelpark
Toverhazelaar in het Vondelpark

Afdrukken

3 reacties

  1. Oh, dat klinkt leuk! Ik ga er nog even over nadenken welk recept dan 🙂
    Dank je wel voor de tip, en veel plezier de komende maand.

    Groetjes Rietje

  2. Ook in maart is er weer een nieuwe editie van het foodlog event! Wij zijn dit keer de gastvrouwen, het thema is al bekend! We zijn benieuwd naar alle creatieve uitspattingen in de keuken. Zin om weer mee te doen?

    Groet,
    Femke en Ivonne

Reacties zijn gesloten.