K… Engel (2)

Ik begin die K… Blauwe Engel combiketel nu behoorlijk zat te worden, en Bonarius en Rochdale ook!

dinsdag 23-12-2008 zou Bonarius tussen 8-10 de printplaat vervangen. Om 9:45 uur ging ik bellen of de monteur onderweg was. Ja mevrouw, die is onderweg, kan er elk moment zijn. Om 10:17 belt ie met Lief; het onderdeel was niet besteld en hij was wel onderweg, maar kwam niet naar ons. Lief en ik pissed; ‘en daar bel je nu pas over?’. Dus nogmaal Bonarius gebeld; meneer de planner wist niet dat de monteur onderweg was, maar niet naar ons, en ook niet dat het onderdeel er nog niet was. Hoezo planner?

Uiteindelijk is de printplaat op Oudejaarsdag vervangen (moest ik weer voor thuisblijven).

Vanmiddag kom ik thuis uit werk: de ketel is uitgevallen, de thermostaat staat op 16. Daar gaan we weer….. zucht. Morgenmiddag komt de monteur langs. Ik verbruik op het moment overigens zo’n 7 kuub gas per dag, zou dat normaal zijn voor een huisje van 38 vierkante meter?

Afdrukken

2 reacties

  1. Ans, dan ben je een gelukkig mens.

    Dankzij het slechte werk van Bonarius konden wij o.a. in 2007 EUR 500 direct bijbetalen aan het Nuon, dat sloeg een gat in m’n portemonee. Maar misschien kan jij zo’n bedrag zo missen en hoef je je over 500 euro niet druk te maken?

    Toch bedankt voor je reactie, er zullen ook bij Bonarius vast mensen zijn die wel vakmensen zijn en prima werk leveren. Ik hoop dat ze die binnenkort eens langssturen, want ook de nieuwe HR ketel vertoont rare kuren.

Reacties zijn gesloten.