Paleistuin-Noord

Had ik toch al die pallets gekregen?

Werd het langzamerhand tijd om er iets mee te gaan doen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Het instructiefilmpje op Youtube liet heel duidelijk zien wat/hoe, dus ik dacht; dat kan ik ook. Een paar weken geleden begonnen met het uit elkaar halen van die dingen.

Maar och, dat viel niet mee. Met een nieuwe pallet gaat het vast zoals het hoort. Maar deze waren oud, gebruikt in de bouw, met enorme, verroeste spijkers; haast niet uit elkaar te krijgen! Drie planken sloopte ik eraf, nadat ik een moker & breekijzer van Bapa mocht lenen. Pffff. Ik moest maar eens even flink nadenken over hoe dan die 16 pallets te gaan gebruiken. 🙁

Uiteindelijk bedacht ik afgelopen woensdag hoe het wél naar mijn zin en wens kon, en bouwde er eentje. Jeeeehhhhh, gelukt!

Na deze eerste actie, ging het tweede bankje in de maak, een stuk sneller en makkelijker.

Tadaaaaa….

Maar voor de volgende ronde moet ik weer m’n breekijzer en moker gebruiken. Daar kijk ik niet echt naar uit. Iets in elkaar zetten is meer mijn ding 🙂

Afdrukken