Best wel veel

Dit weekend is alweer bijna voorbij… Best wel veel gedaan! Vrijdagochtend huis-gehouden, Pluisje geamuseerd en s’middags naar de boekemarkt op het Spui (waar niet veel aan was), door naar de Xenos & H&M, Bloemenmarkt op de Singel en een ‘witte boekenmarkt’. Vind je het gek dat ik zere benen had? Aangekomen vlak bij huis bedacht ik dat ik ook nog bij ‘Mijn Geweldige Buurvrouw’ m’n neus zou laten zien deze week, en Buurman B was er ook. Gezellig als vanouds. Zo begon het weekend.

Zaterdag hadden lief en ik al vroeg een autootje besteld en gingen kleertjes kopen in Haarlem. Het was druk. We hebben nieuwe kleertjes gekocht. En uitgeblazen bij Ma/Carla. Gelukkig was ze thuis. Want vanwege het mooie weer ging geloof ik iedereen naar Zandvoort 🙂

Pluis is heel erg lief. s’Ochtends om 5 uur, ronk-ronk, hallo, zijn jullie al wakker? ‘Pluis, ik slaap nog…’ Lief zet haar bij d’r etensbakje en kruipt weer in bed.  s’Ochtends om 6 uur “ronk-ronk, hop-met-die-pootjes, zijn jullie al wakker, ik vind jullie lief & oh-wat-heb-jij-leuke-haren” ‘Pluisje, ik wil nog een uurtje slapen’ enz. Tja… We hebben geen kinderen, maar wel een Pluisje, die behoorlijk vroeg wakker is. Daarom wisselen we af in het weekend, ik ging vanochtend om 8 uur eruit (nadat ik al een uur wakker lag), zodat lief nog een uurtje kon BIJslapen. Want dat is nodig.

En toen gingen we vandaag nog een stukje lopen. Ehm, dat kunnen wij geloof ik niet zo goed. Via de kledingbakken (ja, kledingkast uitgezocht vanochtend) ,WG terrein, Nassaukade, Circus Elleboog, Prinsengracht.

 Keizersgracht, Rozengracht, allerlei dwarsstraatjes door naar Café de Gijs (Gijs gaat pas om 16.00 uur open, zodat hij met z’n hondjes van het mooie weer kan genieten, hihi), met de tram terug naar de Kinkerstraat en biertje/portje gedronken in het zonnetje bij Café Bax.

Best wel veel….

Afdrukken