December vrijdag

Zo, de 1e week met Pluis zit er op & het is deze week voor het eerst echt koud geworden. Het was een vermoeiende week, veel nieuwe indrukken, veel gelachen, geprobeerd te slapen wat slecht lukte, en lieve wensen van onze familie & bekenden.

Vandaag ging het met Pluis een beetje rustiger, ik op een pitje lager, en we beginnen langzaam aan elkaar te wennen. Het is toch écht een babypoes die veel aandacht nodig heeft. Dus toen ik echt  dingen moest doen en Pluis vreselijk in de weg liep aandacht te vragen, heb ik het volgende gedaan:

Wasmachine; Geweldige uitvinding! Ze hield het tenminste een half uur vol en liep daarna nog een aantal keren terug om op het krukje te zitten kijken. Jammer dat ik daarna geen was meer had, dan had ik ook nog kunnen stofzuigen 🙂

Maar kort daarna belde Lief dat ie vanmiddag vrij had genomen, en zijn we een kerstboompje bij buurman B. (die er niet was) gaan kopen. En hebben we vanavond hamburgers ala Jeroen gegeten. Lekker. Nu zijn we allemaal moe. Ik hoop dat we morgen allemaal (ja, jullie ook) een beetje kunnen uitslapen, en wens iedereen een fijn weekend.

Afdrukken

Eén reactie

  1. Poezen zijn ook net kinderen.
    mijn moeder deed dit soort dingen ook bij mij!

    Groetjes,kKkkkkayla

Reacties zijn gesloten.