Even wat anders

Gek he, ik was een beetje heel erg (ver-) (huis-) moe vandaag. Het lijkt of dat er ineens uitkomt. En aangezien de zon scheen, heb ik me er toe gezet om op de fiets te stappen en ergens naartoe te gaan. Eerst wilde ik naar de ‘Artisklas’. Ik had er eerder dan dat @Sabdesigns erover begon niet van gehoord. Een mini-dierentuin, vlak achter m’n nieuwe huis. Maar helaas alleen in het weekend open.

Dus.. op de fiets naar de Stadskweektuin. Die ken ik wel. In 1985 ging ik studeren en drie maanden later ook wonen in 020, en heeft m’n moeder mijn twee moerasschildpadden Schildje & Padje (met mijn goedkeuring)  naar de kweektuinen gebracht. Ik was toen 19 of zo, dus reken maar uit hoelang geleden dat is.

Buiten was het koud en zonnig, en er zijn allerlei tekenen dat het voorjaar eraan komt!

Bosanemoontjes

Gele kornoelje volop in bloei

Om weer op te warmen ging ik de Tropische kas in. Lekker. En mooi ook.

En uiteindelijk kwam ik deze tegen. Zou dit Schildje zijn?

Daarna boodschappen gedaan bij de supermarkt bij m’n ouders om de hoek, en een mand met narcissen voor ze meegenomen. Helemaal vergeten woensdagmiddag=zangmiddag, en m’n vader was blijkbaar de hort op, dus heb ik ’t spul in de gang gezet. Terug op de fiets nog meer boodschappen, waaronder een naambordje voor op onze nieuwe voordeur. Als die klaar is, krijg ik een belletje & mag ik ’t ophalen. Kijk, dat vind ik nou leuk. Dat deden ze in 020 niet 🙂

Afdrukken

3 reacties

  1. Wat lekker snel!!! Fijn hè, opeens ruimte. 🙂 Wij zijn hier ook nog steeds erg blij, ik denk nog heel vaak: wat is het toch ontzettend heerlijk dat we niet meer in de Vogelbuurt wonen!

  2. Hoi Meike, het is ook echt heel snel gegaan hoor. Binnen ongeveer een maand waren we geklust en verhuisd!
    Het huis is heerlijk, de buurt ook. Ben zo blij weg te zijn uit Amsterdam. Jij nog steeds gelukkig in je ‘nieuwe’ huis, dat al niet zo nieuw meer is?

  3. Hoi Rietje, ik heb het allemaal een beetje gemist de laatste tijd, maar toch: nog gefeliciteerd met jullie nieuwe stek! Ik hoop dat de verhuizing een beetje meeviel en dat jullie je snel thuis voelen in het nieuwe huis. 🙂

Reacties zijn gesloten.