Kinderboerderij Groenendaal

Het was zulk lekker weer, en aangezien we toch met ’t autootje naar de verjaardag van m’n schoonpapa zouden gaan, besloten we eerder al uit te stappen 🙂

Bij de Kinderboerderij Groenendaal. Heel veel drachtige geiten. Die tegen elkaar aan het bokken waren.


Kippen met sokken die niet heel makkelijk konden rennen daardoor. Wat er heel grappig uitzag. Een soort kip-hink-stap-sprong

Vogeltjes in foliere; Kijk, zo eentje vonden wij een tijd geleden in ons Geveltuintje, en gaven ‘m aan Buufie verderop; die wist ons te vertellen dat ’t een zebravinkje was. Ze kocht er later een vrouwtje voor ‘m bij. Waar die vink niets van begreep.

Er liep een piep-knarsend-knorrend zwijntje, en een hele grote zeug, genaamd Pien. Met Pien moet je denk ik geen ruzie krijgen. Verder guble-gubles en hoentjes, en een paar pauwen. Damherten in een grote weide bij het molentje waar wij onze trouwfoto’s maakten (en met ons vele anderen, haha).

Cavia’s in hokjes & een konijn waaraan ik vroeg: “Weet je zeker dat je vader geen Eekhoorn was?” 😉

Nog een klein stukje door het gekleurde bos, zo mooi

Zo mooi

En toen naar de verjaardag van mijn schoonpapa, alwaar gezellig met ons allen, taartjes, toastjes en afhaalchinees en spele-dingetjes.

Een drukke, maar gezellige dag. Na dit weekend staan ons weer nieuwe veranderingen te wachten. Maar daarover later meer.

Afdrukken

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.