Andere tijden

Er breken andere tijden voor ons aan 🙂

Lief heeft een nieuwe baan en mag per 1 februari beginnen, hoera! Gelukkig heeft hij er erg veel zin in en kijkt ernaar uit. Hier in huis gaat voor Pluisje en mijzelf dan best wel het een en ander veranderen. De afgelopen periode kwam ik thuis uit m’n werk, en werd ‘opgewacht’. Lief & Pluis stonden vaak al om de hoek van de deur, blij dat ik weer thuis was. En ik ook.

Vanaf februari krijg ik meer tijd alleen thuis, en dat is ook fijn. Kan ik de dingen doen waarbij we mekaar anders maar in de weg lopen 🙂 Maar Pluisje zal het meest alleen zijn overdag. Dat vind ik best wel een beetje zielig. In de afgelopen periode hebben we geprobeerd om haar ook zelf te laten spelen. Dus pakt ze s’nachts (ja duh, dan slapen we) haar speelgoed uit de mand. Hopelijk doet ze dat de komende tijd ook overdag.

Hoe dan ook, er breken gelukkig andere tijden aan voor ons allevier.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken