Giroblauw…

Stom, stommer, stomst. Ben ik vandaag in de Lidl om een aantal vis-aanbiedingen in te slaan (heerlijk, st. Jacobsschelpen en grote garnalen!), want daar zijn ze tenminste nog betaalbaar. Ben ik aan het pinnen, typ ik tot 3x toe exact dezelfde pincode in. Exact dezelfde verkeerde pincode! ‘Uw pas is de komende 72 uur geblokkeerd’, wist een aardige mevrouw van de klantenservice Postbank (of heet het tegenwoordig ING?). Soms ben ik gewoon stronteigenwijs. Ken je dat? 

Ps. zou Jan z’n baan bij de filmpjes van de Postbank nu kwijt zijn? En die leuke meid ook? En die quibus die in die blauwe leeuw zit? Dat hoop ik toch van niet. Ik vond ze altijd wel grappig.

Bovendien zit ik al vanaf m’n xxe (geen idee) bij de Postbank….

Afdrukken

2 reacties

  1. Ik zit bij die bank met al die gekleurde blokjes die nu eigenlijk een staatsbank is 🙂 Maar vond die leeuw altijd wel leuk. Maar door de leeuw dacht ik altijd dat het een bank van de overheid was.
    Bljikt trouwens dat menig trouwe giroblauwe klant veel bezwaar heeft om straks oranje te worden. Maar dat deert de hoge heren niet. Grappig hoe gehecht men aan een merk kan zijn.

Reacties zijn gesloten.