Gaatjes prikken

Vandaag ben ik op aanraden van iemand naar de “orendokter” geweest. Nee, niet omdat ik enigszins slecht hoor, maar om de pijn in m’n nek te bestrijden. Huh? Ja. Oor acupunctuur.

Ik had me helemaal niet gerealiseerd dat ik bij een echte dokter terecht zou komen. Het enige wat ontbrak was de stethiscoop en een witte jas, maar dat deed er verder niets aan af. Na een uitgebreide intake, mocht ik plaatsnemen op de tafel en werden er testen gedaan. Die sloegen aardig wat hoger uit dan ze moesten zijn. Dokter had al naalden laten zien (die vond ik enigszins eng), maar blijkbaar waren die te grof voor wat er nodig was.

Dus loop ik nu met 5 kleine naaldjes in m’n rechter oor rond, die er in elk geval een week in moeten blijven zitten. Dat het helemaal geen pijn deed, kan ik niet zeggen. Maar dat het heeeel erg pijn deed kan ik ook niet zeggen. Ik heb een beetje zeurend gevoel aan m’n oor. Net alsof je pas gaatjes hebt laten prikken. Alleen ben ik toen flauw gevallen. Dit voelt een stuk beter.

 

Afdrukken