14 jaar geleden

14 jaar geleden was ik 28 jaar. En voor het eerst in m’n leven overspannen (ja, wat wil je, perfectionist en teveel verantwoordelijkheidsgevoel!). 14 jaar geleden ging mijn toenmalige vriend in een ander huis wonen, daar waar ik niet wilde wonen en begon ik een lat-relatie omdat ik niet durfde te zeggen dat het over was.

14 jaar werd deze whiskey gebotteled.

Die Lief en ik nu aan het drinken zijn, omdat we morgen weer de laatste dag van de week hebben, omdat we volgende week op vakantie gaan, omdat we nog steeds samen & verliefd zijn, en nodig tijd voor ons 2 nodig hebben (“nee, Pluisje, effetjes not now” (Ilan, dingetje, waar heb ik die tekst nou weer vandaan 🙂 ),  en omdat we het niet over die film willen hebben waar we bij voorbaat al de pest aan hebben, maar die we toch aan het downloaden zijn, je moet toch weten wie je vijanden zijn, & waarom je tegen bent.

Mocht ik na het zien van dat onding toch per ongeluk een omgekeerde mening hebben dan komt dat vast door een 14 jaar oude whiskey die niet goed viel.

Afdrukken