Boek: Een Keltische Jeugd – Bill Watkins

Een Keltische jeugd

Gisteren aan het strand ben ik aan dit boek begonnen, naast het boek van Ayaan Hirsi Ali want dat ligt wel een beetje zwaar op m’n maag. Bill Watkins schrijft erg grappig; na een paar bladzijden schoot ik al herhaaldelijk in de lach, en denk ik dat het een fijn boek is.

Omschrijving
Vol humor en charme portretteert Bill Watkins de tegenspoed die zijn Keltische familie heeft ondervonden, maar ook het plezier dat ze onderling altijd hebben gehad. Zijn Ierse moeder, die met strakke hand aan het roer staat van het huishouden en elk moment in een lied kan uitbarsten; zijn Welshe vader, een groot liefhebber van bier, die de horlepiep danst om aan de boze geesten te ontsnappen; en zijn grootvader, die altijd een overvloedige voorraad Keltische liedjes en sterke verhalen in huis heeft.

Titel: Een Keltische jeugd
Auteur: Bill Watkins
Uitgever: BZZTOH
Verschijningsjaar: 2001
ISBN: 9789055018895
Winkelprijs: 7,95

Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com

Afdrukken