Vakantiedag 6: Museumbezoek

Aangezien het vandaag zou gaan regenen (en dat deed het ook, gelukkig), besloten we om er een stads dagje van te maken. Op ons lijstje stond; het Frans Hals Museum, evt. het Haarlem Museum (met de expo kooplieden en nog iets), cadeautjes voor jarige familie-leden kopen en nog wat van dat soort dingen.

IMG_7947i

Het Frans Halsmuseum was opgeknapt, de route ging andersom dan de laatste keer dat we er waren, prachtige vazen van keramiek, een extra expo over poppenhuizen, de schilderijen waren ook opgeschoond; het was leuk om er weer eens rond te lopen.

IMG_7941i

IMG_7944i

IMG_7946i

Daarna deden we nog onze nodige inkopen & zaten buiten op een terrasje (droog onder een scherm) en dronken een biertje. Dat hadden we ons namelijk ook voorgenomen om deze vakantie te doen 🙂

Afdrukken