Drie Dagen Ding

Ik begin gewoon maar weer eens ergens; drie positieve dingen per dag (en dan tel ik de rest van de week ook nog even mee)

Maandag
– eerst sporten, daarna een teakhouten tuinstoeltje opgehaald, en Fitte Ladies Friend Ellen bracht deze nog even met de auto naar huis. Ik vond ’t zo leuk!

Dinsdag
Tomatenchutney gemaakt, en ’s middag sprak ik Marianna even, dat was ook al te lang geleden.

Woensdag
– Kreeg ik een vogelhuisje van Fred van Irene, zo met liefde gemaakt! En hadden we een reuze leuke wandeling met appeltaart en slagroom bij de koffie toe!

Donderdag
– Kwam zusje A. ’s middags langs en liepen we naar Thijsse’s hof, en terug naar Bloemendaal, dronken bier op het terras bij het ’t Hemeltje Bloemendaal & moest ik vreselijk piesen bij de Bison Bowling alwaar ik zo naar binnen kon maar niemand zag behalve the ladies room wink-emoticon

– Kwam diezelfde avond dinnetje Sab langs, weliswaar met een verdrietige reden, maar wel heel fijn om haar weer irl te zien. Friends for good and for bad times smile-emoticon

Vrijdag
– Sporten vandaag, fijn! Daarna kriebelde die sax zodanig, dat ze uit de koffer kwam, en ik er een flink moppie op speelde. Met kromme, stijve vingers, maar zoooo brood nodig!!
– Glaasje fris bij de buuf gedronken en gerommeld in de tuin vanmiddag.

Voor ’t eerst ’t gevoel dat m’n huis weer een beetje m’n huis is. Fijn weekend allemaal!

Afdrukken