Hottentotten

Ondanks m’n nog sdotterhoofd, moest ik toch even bij m’n ouders naar de tuin gaan kijken of er gras gemaaid of tuin gesproeid moest worden. Dus knoopten we daar een even bezoekje aan het veld aan de Kleverlaan aan vast, waar de hottentottententententoonstelling van o.a. Perry Sport en Soelaart plaatsvond. Ik ben gek op tenten kijken (vooral het er in kruipen), toen ik klein was ging ik graag met m’n ouders mee naar de RAI Tentententoonstelling 🙂

We zagen het kleinste tentje (van een ander merk) van de wereld, die ik in m’n studententijd aanschafte na een verbroken relatie; zo’n tentje dat je met niemand wil of kan delen. Later heb ik ‘m meegegeven voor m’n neefje, maar of die ‘m ooit heeft gekregen? Geen idee.

We bedachten nog een reuze tent te hebben liggen, inclusief luifel die nog niet eens uitgepakt was, en wat er voor nodig zou zijn om weer eens te gaan kamperen. In ieder geval besloten we om het ding dit jaar, deze zomer of najaar weer eens uit de verpakking te halen en te zien of hij het nog doet. Je kunt er een personenauto in parkeren, zo groot!

Untitled

Daarna brachten we nog een bezoekje aan de wipmolen achter hetzelfde veld, en kregen een paar leuke verhalen van Wiebe te horen. Het is vast de moeite waard om eens een keer bij de Eenhoorn aan het Spaarne te gaan kijken.

Afdrukken