Anti-

virus, onder andere. Uit de persoonlijkheidskenmerkentest waarover ik vanochtend een verklarend gesprek had, kwam rollen dat ik me toch niet zo makkelijk conformeer aan regeltjes, en toch echt Anti zorgzaam ben…. en nog meer een beetje Anti.

Het kwam dus goed uit dat ik vanmiddag de afspraak had om bij Carla het Norton Anti-virus te installeren, zodat haar computer enigszins beveiligd is tegen van alles en nog wat. De lunch was lekker; wit broodje met geitenkaas en een bruine tosti met kaas en karnemelk (ik vond het lekker, doe ik anders nooit ((behalve de karnemelk)), en het installeren ging van een leistenen dakje. Beter dan mijn WP 🙂 Hopelijk doet het het weer een tijdje zoals hoort.

Verder liet mijn zusje weten een ‘ongelukje’ gehad te hebben vorige week; ze moest op de fiets uitwijken voor een auto met openstaande deur en kwam zó ongelukkig neer dat haar onderarm gehecht moest worden in het ziekenhuis. Er stond dus een KLTZK op de Marnixstraat, die vervolgens stiekem, acherbaks gewoon weg is gereden. Ik ben helemaal anti-dat-soort-bstn.

Affijn, het was weer een enerverende dag vandaag. Morgen mag ik naar m’n sportclubje, en ben ik daarna lekker rustig thuis, zodat ik wat projecten kan aanpakken voor het GWD winkeltje. Die is nog niet geopend, overigens. Anti-privé-deadlines 🙂

 BTW: Mijn betovergrootmoeder heete Antie Ages

Afdrukken