Mijn werkhoek

Een beetje druk gehad de laatste paar dagen; bezig met revalideren, solliciteren, decoreren, communiceren en nog veel meer  🙂

Revalideren; Bij de fysio geoefend van de week met sportvriendin Janneke, dat was weer een behoorlijk end. Ik zag op de fiets het landschap van gezondheidscentrum Borgerstraat in 30 minuten voorbij komen…

Communiceren; van de week kwam neef Nick het “familieboek Ort” brengen, in elkaar gezet door R.G. Ort en voor ons een totale verrassing. Hoewel, ik denk dat wij voor R. ook een aardige verrassing waren. Ik ben in elk geval nog uitgebreid aan het lezen over alle Orten die wel en niet in mijn database zitten. Ben ik nog even mee zoet.

Decoreren; na het schilderen van de ene muur in de studeerkamer, weer een maaksel toegevoegd aan mijn eigen werkhoekje, die wordt steeds mooier en vrolijker van kleur. Handgeschept papier bij Euroland gehaald (de naam zegt ’t al, een euro) en de stoffen bloem had ik vorige week al gemaakt n.a.v. iets dat ik gezien had.

Solliciteren; daar zeg ik op dit moment even niets over, werk en privé houd ik graag gescheiden, haha. Nee, dan het mooie weer….

Afdrukken