Koeiedag

Vandaag had ik een beetje een koeiedag. Jeroen mijn lief was jarig, maar had er totaal geen zin in. Nee, geen theedoeken gekocht, maar het had gekunt. Gisteren die keukenlekkage en drie vreemde kerels over de vloer.

Vandaag wilden ons inschrijven bij een nieuwe huisarts in het Gezondheidscentrum Borgerstraat, maar er ging iets mis. Het is toch raar, dat als iemand achter een balie je twee formulieren voorschuift, vervolgens je totaal negeert, haar jas aantrekt en zonder iets te zeggen naar buiten gaat lopen? Ik heb haar getakkeld en gevraagd wat ze ging doen, aangezien ze ons aan het ‘helpen’ was. Het antwoord wil je niet weten. Iemand zei dat de praktijk wel oké was. Ja, maar die onbeschofte troela kom ik elke keer eerst tegen, vooral aangezien ze assistente is, en dus een aantal handelingen doet die de huisarts vroeger deed. Die snotneus? Ammenooitniet. We zijn dus weggelopen en zoeken wel een ander. Morgen nieuwe kansen voor een huisarts om ons als klant te krijgen.

In plaats van theedoeken een jasje gekocht. Maat 46. Niet omdat ik zo gegroeid ben de afgelopen 3 maanden, maar omdat anders de mouwen te kort zijn. Opvallend is wel, dat de meeste damesjassen geen coupenaadjes meer hebben. Alsof vrouwen platborst zijn, en dus in elke jas zonder passen. Ikke niet. Deze jas was maar een tientje 🙂 Dan maar zonder coupenaadjes.

En nu gaan we lekker eten.

Afdrukken