Een groot Cadeau

Zo, deze bijzondere week zit er weer op! De hele week in m’n eentje gewerkt, aangezien mijn collega’s er allebei niet waren. Dat was niet vervelend; ik heb aardig wat dingen af kunnen maken en vandaag eindelijk, na er bijna een jaar te werken, die ene grote klus gedaan: mijn bureau uit elkaar geschroefd, andersoms neergezet en weer in elkaar geschroefd. Een mooi klusje voor de vrijdagmiddag. Om 16.00 uur kon ik tevreden de deur achter me dichttrekken!

Dit was de 2e week dat Jeroen weer aan het werk is, en dat is wel even wennnen. Nu ben ik degene die het eerst thuis komt, en ook doe ik weer boodschappen, huishouden en koken af en toe. Vanavond uitgebreid vrijdagmiddag gevierd: met een glaasje wijn en de poes op schoot in het zonnetje. Eindelijk was het weer lekker weer. En, de merel zit weer op haar nest! De 2e ronde…een cadeautje.

Het grootste cadeau kreeg ik deze week, doordat ik een ver, ver familielid vond via internet, en van hem voor mij het grootste (volgens Nick een klein deel) van m’n familiestamboom van moederskant cadeau kreeg. Ik ben er ontzettend blij mee, en ondertussen zoekt m’n moeder ook mee. Dat laatste had ik nooit gedacht. Overigens, moederdag 2004 was heel gezellig; de avond ervoor waren we uit eten met Jeroen’s ouders, bij Bastian in Haarlem. Goed eten, en goed gezelschap. Met z’n twee nog de halve nacht zitten praten, en de volgende dag een beetje gammmel bij Harm en Wil langsgegaan, alwaar we ook heerlijk in de tuin konden zitten. Mijn vader liet heel trots z’n nieuwe geluidsboxen systeem horen, de buren begonnen prompt hun gras te maaien. “Jullie herrie maken, wij ook herrie maken” dachten ze waarschijnlijk.

Afdrukken