Laatste logje

Zo. Ik heb al mijn logs vanaf 2004 naar deze nieuwe plaats verhuisd. En het laatste logje op web-log.nl verwijst hiernaartoe. Ik heb support daar op het forum nog uitgeprobeert ondertussen, maar na een heleboel berichten van ontevreden web-log.nl gebruikers  & een aantal onbeschofte reacties van een aantal mensen die zich daar moderator noemen later, is dit het laatste wat daar nog staat:

31 januari 2007

Overstappen

Aangezien ik er achter kwam dat na de laatste upgrade van web-log.nl mijn berichtjes niet meer zodanig werden geplaatst als ik ze intiep, en een aantal van mijn oude logs er niet meer uitzagen na de nieuwe software versie van web-log.nl al enige tijd geleden, heb ik besloten om over te stappen naar een nieuw programma. Eentje waar ik zelf de enige persoon ben (behalve mijn hosting company (www.alphamegahosting.com) die verantwoordelijk is voor wat er gebeurd met mijn berichten en plaatjes e.d.

Dus Majoh.nl wordt op dit moment verbouwt, ziet er niet uit zoals normaal, en binnenkort een hele nieuwe lay-out. Een voorproefje (de logs gaan gewoon door): majoh.nl

Dit laat ik nog heel even zitten, daarna verwijder ik m’n account bij web-log.nl.

Afdrukken