Kom maar, vogeltjes!

Sinds wij de Paleistuin-Noord hebben, waren echt bijna alle vogel(tje)s verdwenen. Er staat namelijk bij niemand meer een boom, er stonden geen struiken en er lopen erg veel katten rond. Maar langzamerhand begint er in de meeste tuinen van alles te groeien, en beginnen de vogeltjes ander eten te zoeken dan in de zomer, het is echt herfst aan het worden.

Maar sinds vanochtend… had ik het plezier om twee mussen en vier koolmezen in m’n tuin gedag te kunnen zeggen! Mooi is dat, ze komen op de zonnepitten van de uitgebloeide zonnebloemen af. Die heb ik op ’t tafeltje achterin gezet. En verder vond ik deze link van de vogelbescherming wel de moeite waard om te posten:

Meer vogels in uw tuin

Je krijgt er na het invullen van wat vragen en opgeven van adres etc. een advies over hoe je meer vogels in je tuin kunt halen. En dan hoop ik dat ze niet bedoelen meeuwen en kauwen, want die hebben we hier teveel 🙂

Afdrukken