Hoenderloo, dag 1

Tja, het internet is hier in Landal Miggelenberg zo traag, dat het bijna een uur duurt om even in te loggen en een stukkie te tikken…. 🙁 Dat zijn we wel anders verwend..

Landal Miggelenberg; het internet is hier net als zeilen zonder wind…

Anyway, het is vrijdag, en we zijn vanochtend wakker gestampt door het kleinkind van de buren, nog voor 7 uur. Eigenlijk mochten we uitslapen, maar dat lukt toch nooit op de dag van inpakken. Pluisje is al bij opa&oma, Gompie goudvis wordt verzorgd door andere oma. Lief van ze allemaal.

Inpakken. Ja, dat moesten we nog. Al van alles verzameld, maar nog niet in hapklare brokken zodat het onze Coertmobiel makkelijk ingeschoven zou kunnen worden, dus dat duurde even. Bovendien vond ik het ineens moeilijk om m’n Paleistuin-Noord zomaar achter te laten, na de afgelopen maanden. Maar we hoefden toch niet vroeg weg, aangezien we pas om 15.00 uur het huisje in zouden kunnen. Dus vertrokken we rond 13.00 uur, uitgezwaaid door Buuf R. die nog een paar laatste goede adviezen (regenkleding en warme sokken) meegaf . Omstebeurt renden we nog even naar binnen om nog gauw iets te pakken dat toch echt mee moest. *grinnik*

Om half 4 kwamen we aan, want bij Utrecht was het zoeken naar de juiste route naar Amersfoort (vorige keer ook al lastig), en eenmaal vlak bij de Miggelenberg reden we verkeerd! Dat kostte zo’n 20 minuten. Maar aangekomen snel de spullen uitgepakt, boterham eten; want honger en rond half 6 borreltijd, yeah! We hebben vakantie 🙂

Even een rondje om het huisje leverde het volgende op:
Ja, ze moeten er zijn… want dit is het (verse) bewijs

Konijnenkeutels

En hier is het langzamerhand ook tijd voor..

En ja hoor:

De eerste konijnen, paddestoelen, gaai, lijster en eekhoorn Japie hebben we al gespot, en straks #watetenwevandaag Goulash met rijst en appelcake toe. Zullen wij lekker slapen!!

Afdrukken