Bloemenweide

De bloemenweide zaaide ik in het voorjaar, toen de Paleistuin-Noord net was opgeleverd. Een stukje, met een harkje erdoor, gewoon om te kijken wat er zou gebeuren. Maar tot mijn verrassing is het een geweldig stukje bloementuin geworden! Elke dag weer een verrassing wat voor nieuwe bloemen er open zijn gegaan 🙂

11 juni zag het er nog zo uit en hoewel de hommels al snel ontdekt hadden, vond ik het nog heel kaal..

En toen kwamen de blauwe bloemen Phacelia .. & Slangenkruid

Slangenkruid

Eind juni gingen de eerste korenbloemen open

Korenbloem

en vond ik een cosmea

De tweede week van juli de eerste klaprozen

En gisteren vond ik ook deze

14 juli beginnen de eerste planten zich alweer uit te zaaien

En ben ik heel benieuwd welke bloem ik vandaag zal vinden, en welke verrassingen er nog zullen volgen 🙂

Afdrukken