Recept: Varkenshaas van de klapgrill

De varkenshaas was afgelopen weekend in de aanbieding, en aangezien we zin hadden om eens iets anders te eten namen we een stukje mee voor ergens deze week. Voor 2 personen is dit recept.

Ingrediënten
1 varkenshaasje (ongeveer 3 ons)
2 eetlepels olijfolie
1/2 eetlepel balsamicoazijn
zout en peper

Bereiden
Snijdt het varkenshaasje in plakken van 2 a 3 cm. Mix in een kommetje olijfolie, balsamicoazijn en zout en peper en zet de varkenshaasjes minstens een half uur in de marinade.

Verhit daarna de klapgrill op ongeveer 200 graden, en bak de vleesjes aan iedere kant ongeveer 3 minuten. Als ze wat dikker zijn 4 minuten. Direct serveren, of even warm houden onder wat folie.

IMG_3508

Wij aten er gestoomde sperzieboontjes bij en pompoenpuree. Omdat ik dacht dat het misschien wat weinig vullend zou zijn twee afbakbroodjes en wat humus erbij gedaan. Dat laatste was lekker, maar niet noodzakelijk.

IMG_3509 IMG_3510

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken