Boek: Bramenwijn – Joanne Harris

Sinds 3 dagen heb ik de Trollen uit, snif (extra lang over gedaan). En dan ga je toch kijken wat je dan wilt lezen. Het volgende boek kocht ik op de boekenmarkt in Delden, toen wij in september een weekje op vakantie waren. Geen idee of het wat is, maar het begin is grappig. Een wijnfles die begint te vertellen over hoe ze daar is gekomen en met wie…

Bramenwijn
Bramenwijn
Joanne Harris

Omschrijving
Jay Mackintosh koopt in een opwelling een vervallen château in het Franse dorp Lansquenet. Zijn carrière als schrijver zit in het slop, en hij vertrekt met zijn typemachine en een paar flessen vruchtenwijn uit Londen. Het zijn de ongewone eigenschappen van deze wijn die hem helpen een plekje te veroveren in Lansquenet en in het hart van de geheimzinnige Marise.

Titel: Bramenwijn
Auteur: Joanne Harris
Uitgever: De Kern
Verschijningsjaar: april 2010
ISBN/EAN 13: 9789032511975
Winkelprijs: E 7,50

Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com

Afdrukken