Boek: De slag van de Trollen – C. Hardebusch

We gingen op vakantie en voor die tijd nog het een en ander aangeschaft, maar dit was de ultimo, deel 2 en eerlijk gezegd, lees ik zo langzaam mogelijk, want anders is dit spannende boek alweer uit!


Slag van de trollen
Hardebusch

Omschrijving
De trollen zien zich in hun rijk geconfronteerd met een duistere dreiging: trol Anda probeert de macht te grijpen en doodt iedereen die zich niet bij haar aansluit. Druan, de bovengrondse trollenleider, is een van haar slachtoffers. Druans pupil Kerr ontsnapt nog maar net aan de dood en waarschuwt Pard, die vervolgens niets anders bedenken kan dan de mensen om hulp te vragen. Samen met andere overlevenden gaat hij op weg naar Dabrân om de vroegere rebellenleider Sten op te zoeken. Een groots fantasy spektakel vol actie, magie en humor.

Titel: Slag om de trollen
Auteur: Christoph Hardebusch
Uitgever: Samenw. Uitgeverijen Meulenhof
Verschijningsjaar: juli 2010
ISBN/EAN 13: 9789022555590
Winkelprijs: 22,50

Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com

Afdrukken