Boek: De dood in haar ogen – Karen Rose

M’n eerste telefoonboek!
Van Rolien kreeg ik een telefoonboek die ze hartstikke spannend vond, detective. En ja, spannend is ie ook. ’t Is wel even wennen, elke keer je bladzijde omslaan, blz 999 van 2989!

Beschrijving:
Tijdens een brute aanval in het verleden werd het gezicht van psychologe Eve Wilson verminkt. Doodsbang trok ze zich terug in de virtuele realiteit op internet, waar ze kon zijn wie ze maar wilde. Inmiddels zijn haar littekens vervaagd en durft ze de wereld weer tegemoet te treden. Dan maken verschillende deelnemers aan het onderzoek waaraan ze werkt plotseling een eind aan hun leven. Rechercheur Noah Webster vermoedt echter dat er een seriemoordenaar achter de sterfgevallen zit en schakelt Eve’s hulp in om te achterhalen welke zieke geest verantwoordelijk is voor deze gruweldaden. Samen betreden ze een schaduwwereld van …

Zelf verder lezen 🙂

Verkrijgbaar bij Bol

Productinformatie
Auteur: Karen Rose
Taal: Nederlands
Vertaald uit het: Engels
Vertaald door: Hans Verbeek
Oorspronkelijke titel: I Can See You
ISBN10 902619417X
ISBN13 9789026194177

Afdrukken