Boek: Van je familie moet je ‘t hebben – David Sedaris

Gisteravond zocht ik een nieuw leesboek in ons eigen bibliotheek, en toen zei mijn Lief dat ik deze graag wil lezen. Eenmaal begonnen, moest ik af en toe hardop lachen. Ik denk dat ’t een leuk boek is 🙂

Beschrijving
Van je familie moet je het hebben bevat een zorgvuldig en kundig samengestelde en ingeleide selectie door Aaf Brandt Corstius van David Sedaris’ Mooiste, ontroerendste en vooral geestigste verhalen. Ze gaan over de dood, over zijn knotsgekke familie, over nudistencampings. Over roken, over de zes tot acht zwarte mannen die sinterklaas assisteren. Over dwangneuroses, lichamelijk verval. Over shoppen met zijn zus Amy. En over nog meer dood.

Auteur: David Sedaris
Overige betrokkenen: Boukje Verheij, Auke Leistra
Taal: Nederlands
Vertaald uit het : Engels
Vertaald door: Irving Pardoen, Boukje Verheij
ISBN10 9048804531
ISBN13 9789048804535

Afdrukken