Paleistuin Noord

Ook al is die nog niet tot onze beschikking (behalve de view erop), in gedachten gebeuren er wel dingen daaromtrent. En het patiootje, vanwaar je uit de bijkeuken naar buiten stapt, is er natuurlijk ook. Er stond een bankje en een tafeltje. En ik deed m’n best om de passiebloem bemoedigend toe te spreken om deze te laten groeien. Maar echt lekker zitten kon je er niet.
Daar is zojuist een eind aan gekomen 🙂

Al zeker 3 dagen staat er verderop bij de vuilniscontainer een rieten stoel. Zag er niet echt slecht uit, maar wel bij een container; ‘laat ik me hier in 023 maar gedragen’, dacht ik. Maar nadat ik vanochtend op stap was geweest met Sab, en op de terugweg nog steeds diezelfde stoel daar zag staan, heb ik m’n boodschappen thuis gedropt, en ben teruggefietst om eens te kijken wat er mis was met die stoel.

Zie je dat rechterpootje? De linker ziet er ongeveer zo uit. Dus op de bagagedrager meegenomen, vervolgens gesopt en gepoetst (lekker met water spelen in die hitte), en nu is ie bijna klaar. Alleen dat rechter- en linkervoorpootje nog repareren 🙂

Afdrukken