week 27

was mijn ‘vrije week’. D.w.z. een week vrij tussen 2 banen; een oude en een nieuwe. Om om te schakelen en een paar dingen te doen waar ik anders nooit tijd voor heb. Zoals afgelopen maandag met Irene naar de lapjesmarkt. En lunchen bij Café de Zon (Lindengracht).
Dinsdag met Lief naar de huisarts en daarna zelf de halve stad leeggekocht aan nieuwe garderobe (excuus; ik begin een nieuwe baan 🙂 Dinsdagmiddag boodschappen gedaan, en s’avonds kwamen vriendinnen Belinda en Kayla macaroni eten; in de tuin, want het was heel warm weer.
Woensdag gingen we midgetgolven, donderdag heb ik de muren geschilderd, langsgeweest bij buuv A.  & kwam Kayla s’avonds nagels lakken (en viel de stroom uit, ben benieuwd hoeveel we dit keer terugkrijgen van het NUON).
Vrijdagochtend kwam Marion theedrinken (met croissantjes van bakkerij Marco) en s’middags Irene nog een uurtje koffiedrinken, alweer in de tuin, want het was lekker weer.
Zaterdag was ik uitgeput en deed niets, en vanmiddag zijn lief en ik naar het Vondelpark gelopen, bandje gekeken, en glaasje gedronken bij Ingang B op het WG-terrein.

Morgen begin ik m’n nieuwe baan. Ben benieuwd. Vind het sappannend. Maar vooral leuk om weer iets nieuws te gaan beginnen. In mijn vakgebied (regelmiep). Dat waar ik goed in ben. Beter dan de vorige baan. ‘Waarin je beter je ei kwijt kunt’ schreef collega Greet. Ik hoop het ook.

Afdrukken