Recept: Bonensalade met chipolataworstjes

Ingrediënten
1 schaal chipolataworstjes
olie om in te bakken
2 tenen knoflook, gesnipperd
2 el gedroogde oregano
1 zak tuinbonen diepvries (450 gr)
1 pot wittebonen (680 gr)
1 citroen
1 zak rucola

Bereiden
Bak de worstjes tot ze gaar zijn. Fruit de knoflook met oregano in een pan. Voeg de tuinbonen met 200 ml water toe en kook ze in een minuut of 8 gaar. Giet het teveel aan water af. Spoel de witte bonen goed af, schep ze door de tuinbonen en zet het vuur uit. Pers de citroen uit, en maak van de citroensap en olijfolie een dressing en breng die op smaak met zout en peper. Schep de dressing door de rucola en verdeel die over de borden. Dan de bonen er overheen en dan de worstjes. Eet smakelijk!

Afdrukken