Boxen en Boksen

Jaja, de verhuizing op m’n werk is in volle voorbereiding en uitvoering. Tot nu toe gaat bijna alles goed, op een of twee dingen na. De dozen worden langzaam gevuld, en dat kan ook, want we hebben nog een beetje tijd. Kunstwerken en planten e.d. worden ook langzamerhand verhuisd en het alarm doet het al 🙂

Maar wat ik een beetje heel erg mis is een sparring partner*. Zo eentje waarmee je kunt overleggen, ‘is dit of dat een goed idee’? Of waar je vreselijk mee kunt lachen om de stomme dingen die tussendoor altijd wel gebeuren. Zoals mijn buuf A. altijd roept: “twee weten meer dan een!”. Maar die tweede, die ontbreekt dus. Ik heb me nog nooit zo alleen gevoeld in mijn werk. Maar misschien moet ik zoiets of zo iemand ook helemaal niet verwachten?

*SPARRINGPARTNER
= oefenpartner voor beroepsboksers

Afdrukken