Rondje fietsen

En dus gingen we gisterochtend samen op de fiets naar de Sporthallen Zuid, alwaar ik m’n 2- wekelijkse training kon vervolgen en Lief z’n startbewijs voor de hardloopwedstrijd van morgen moest ophalen. Nummer 10905 (& ook nummer 12636 en nummer 10434); natuurlijk sta ik morgenmiddag aan de finish!

Maar daarna gingen we door naar Carpetland, vlak achter m’n oude school en… schaften wij ons 1,60 m vinyl voor de keuken aan. Gelukkig komen ze dat ook leggen, ergens begin november. Binnenkort wel meer foto’s van de hoognodige keukenverbouwing. En aten we vis bij de visboer die er tegenover stond.

En toen in de Spaarndammerbuurt naar een borreltje ter ere van m’n zusjes 40e! verhaardag (Grote meid geworden, haha). Heel gezellig en precies op de goeie tijd weer thuis. Gelukkig hadden we op de terugweg wind mee, want op de heenweg riep ik bij het zoveelste bruggetje tegen de wind in dat ik nooit meer wilde fietsen 🙂

Afdrukken

Eén reactie

  1. Hahaha nooit meer willen fietsen…tot de zon je toelacht en de seizoen hun pracht laten zien.

    No. 12636 is er klaar voor, in tenue aan t wachten op no. 10434 die zo met de vierwieler ons in t A’damse Bos gaat parkeren. Kom maar op met die spandoeken!!!

Reacties zijn gesloten.