Herfst

Ongemerkt is het dat al geworden afgelopen week. Ik heb er niet heel veel van meegekregen; vanwege die zere rug was ik grotendeels binnen en niet mobiel de afgelopen dagen. Helaas. Want mooi weer was het wel buiten.

Afgelopen woensdag naar afspraak met de huisarts geweest; toen ik na het snel uitgeschreven receptje voor de apotheek liet weten ook een verwijsbrief voor een orthopeed nodig te hebben i.v.m. een dubbele scoliose, kreeg ik te horen “ik heb hier geen tijd voor, moet over 10 minuten ergens anders zijn”! Het nog sneller uitgeschreven verwijsbriefje heb ik in elk geval, dinsdagochtend in het ziekenhuis rontgenfoto’s laten maken en een week later de afspraak met orthopeed om eens te checken wat er nu aan de hand is.

Henkie zit nog goed in z’n moeders buik, voor zover we weten, gisteren kwamen mijn ouders gezellig een hapje eten en vandaag hebben we dankzij Pluisje weer niet veel meegekregen van deze dag. Ze is elke ochtend vroeg wakker, wil spelen en de boodschap dat je in een dekbed niet kunt graven, komt niet over. Dat was helaas alweer de 5e keer deze week. Vandaag hebben we haar elke keer wakker gemaakt wanneer ze sliep…

Heb een goeie week allemaal.

Afdrukken