Slechte bediening

Hoewel we van plan waren na het Vondelpark concert van Fay Lovsky bij ‘Ingang B;  een biertje te drinken, kwamen we uiteindelijk uit bij LeKade, aangezien ‘Ingang B’ op vakantie bleek te zijn. Ehm, Le Kade is nog steeds goed voor een biertje en/of een glaasje wijn. De 2 meisjes in de bediening zijn alleraardigst. Maar toch, er mankeert iets grondig aan….

Lief had na ons uur samenzijn aldaar, de rekening gevraagd. Aan 1 van de 2 alleraardigste meisjes. Overigens kon je aan beiden niet zien of ze net bij de steiger hadden aangelegd met een bootje, of dat ze kwamen vragen wat meneer/mevrouw wilden drinken. Affijn, die rekening kwam niet, maar het alleraardigste meisje zat er met haar collega’s tegenover ons tafeltje, ineens te eten! Haar collega (afwasser?) ging daarna liggen uitbuiken op een bankje! ‘Oh, sorry’, riep ze nog, toen Lief naar binnen was gelopen, om te kijken of hij zich vergist had. Misschien stond er nog iemand achter de bar, die de rekening opmaakte.

De volgende keer als zoiets me gebeurd, loop ik gewoon weg. Dat heb ik me al vaker voorgenomen in dit soort situaties, maar nu dan toch maar eens echt doen. Zijn ze nou helemaal bedonderd?

Ons eigen tuintje blijkt altijd nog het beste uitblaas-café te zijn.

Afdrukken