Vissoep-zoektocht

Wij houden van lekker eten. Vers, vis, vlees, kaas, noem het maar, of er wordt gelekkerbekt. Maar het moet een beetje gezonder, minder onverzadigd vet, minder geraffineerde suiker, mayonaise past daar niet echt in, en zo nog wel meer zaken. Ik heb legio kookboeken met geweldig lekkere en ook gezonde recepten liggen. Daar kijk ik regelmatig ook in.

Maar onderweg naar een recept voor échte lekkere vissoep die Lief misschien dit weekend wil maken, kwam ik alleen maar uit op ongezonde jaren ’70 voedsel. Dan maar online zoeken. Geen vissoep, wel erg likkebaardend lekkere recepten op de volgende site:

Eetlog.nl
Hmmmmm,die rodekoolstamppot met bloedworst! Je zou bijna wensen dat het weer winter wordt. Maar dat recept voor die coquilles, is ook niet mis 🙂
Ik zoek nog even door naar de vissoep, zonder maizena of bloem om te binden, met echte vis ipv uit een blikje enzovoort. Iemand een suggestie?

Afdrukken

3 reacties

  1. @Carla; Bouillabaise! Natuurlijk, dat is ‘m, en inderdaad een heleboel recepten gevonden.

    @Meike; Ja, lekker he? Ik ben benieuwd wat jij binnenkort gaat koken 🙂

  2. Ik zou je niet aan een recept kunnen helpen, maar ik heb wel zitten kwijlen bij al die ongelofelijk lekkere recepten op eetlog.nl… Die gaat in de bladwijzermap!

  3. hoi Rietje, heb je al bij “franse vissoep” gekeken. Daar staan wel wat recepten. Eet smakelijk

Reacties zijn gesloten.